Ingezonden persbericht

250.000-ste breedbandabonnee Wanadoo Nederland

Mijlpaal bevestigt concurrerend breedbandaanbod van Wanadoo

Amsterdam, 28 oktober 2003 - Vandaag heeft Wanadoo Nederland haar 250.000-ste breedbandabonnee verwelkomd. Deze mijlpaal onderstreept dat de internet provider een onderscheidend aanbod heeft ten opzichte van andere providers. Wanadoo is dan ook de enige internetleverancier die zowel ADSL als kabel biedt. Op 30 september 2003 had Wanadoo Nederland 500.000 actieve abonnees (zie persbericht d.d. 28 oktober 2003 "Wanadoo revenues up 29 percent for third quarter 2003"). In de maand oktober schreef Wanadoo Nederland 14.000 nieuwe breedbandabonnees in.

"Wij investeren continu in de kwaliteit van ons netwerk, klantenservice en aanbod. Voor ons is het behalen van deze mijlpaal een erkenning door onze klanten van de door ons gedane investeringen in de afgelopen jaren", licht Jean-Jacques de Pins, algemeen directeur van Wanadoo Nederland, toe. "Iedere klant kan uit ons transparante aanbod het breedbandpakket kiezen dat bij zijn of haar internetgebruik past. En met onze aanvullende diensten als Wanadoo Antivirus en Wanadoo Antispam zorgen we ervoor dat de klant onbezorgd kan internetten. Bovendien wordt de klant niet achteraf verrast met een extra rekening wanneer de downloadlimiet is overschreden. Wij zijn ervan overtuigd dat juist dit soort onderscheidende diensten mensen over de streep trekt om voor Wanadoo te kiezen."

Wanadoo biedt een uitgebreid pakket van breedbandabonnementen voor diverse vormen van internetgebruik. Hieronder vallen Wanadoo ADSL Lite, Basic en Plus, en Wanadoo Cable Broadband Easy, Basic, Premium en Power.


---



Ingezonden persbericht