Politie Zeeland



W-7599-2003 AUTO-INBRAAK


Aan de Industrieweg te Vlissingen is tussen maandagmiddag 17.00 uur en dinsdagmorgen 07.00 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de werd de geluidsapparatuur weggenomen t.w.v. een paar honderd euro.



Z-7600-2003 HENNEP IN BESLAGGENOMEN


Op de Buitenhaven in Terneuzen werd dinsdagmiddag een Belgische personenauto gecontroleerd waarvan een inzittende geen autogordel droeg.
Tijdens deze controle roken agenten een hennepgeur. Aan de inzittenden, vier mannen in de leeftijd van 19 t/m 23 jaar met de Belgische nationaliteit, werd om uitlevering gevraagd van verdovende middelen. Dit resulteerde in totaal 25 gram hennep, 14 gram hash en 2 spacecakes. Hierop werden de vier mannen aangehouden en overgebracht naar het bureau in Terneuzen. Ze werden na gehoord te zijn in weer in vrijheid gesteld met ieder een boete van E 200,- op zak.



W-7601-2003 FIETSERTJE RIJDT TEGEN AUTO


Een 9-jarig jongetje uit Vlissingen liep dinsdagmiddag een hersenschudding op nadat hij met zijn fiets tegen en personenauto was gereden.
De jongen stak rond 17.00 uur plotseling de kruising Boetselaersburg/Batenburg in zijn woonplaats over. Een aankomende personenauto, bestuurd door een 47-jarige Vlissingse, kon het jongetje niet meer ontwijken en reed tegen hem aan. Het 9-jarig jongetje werd met vermoedelijk een hersenschudding en schaafwonden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.