Ingezonden persbericht

DataWeb haalt een streep door hoge huurlijntarieven

DEN HAAG, 20031028 -- DataWeb Internetdiensten, de zakelijk ISP uit Voorburg, haalt een streep door de hoge tarieven die nu voor vaste verbindingen oftewel huurlijnen gelden. Het Internetbedrijf gaat landelijk 2Mb huurlijnen naar het Internet en de zogenoemde punt naar punt verbindingen aanbieden tegen aanzienlijk lagere tarieven.


Een punt naar punt verbinding was tot nu toe een vrij kostbare aangelegenheid voor bedrijven om de netwerken van verschillende vestigingen veilig aan elkaar te kunnen koppelen. Een beveiligde Internet verbinding onder VPN (Virtual Private Network) over DSL wordt daarom tegenwoordig door velen als een betaalbaar en toch veilig alternatief gezien voor deze traditionele oplossing. Ondanks het stoffige imago blijft een huurlijnverbinding nog steeds de beste keus als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor die bedrijven, die in VPN over DSL toch niet die mate van betrouwbaarheid vinden voor de uitwisseling van hun bedrijfsgegevens via het Internet, biedt DataWeb Internetdiensten vanaf nu ook betaalbare vaste huurlijn verbindingen tussen twee of meer locaties.

Ook voor de 2048/2048 SDSL verbindingen naar het Internet en voor die gebieden waar geen DSL mogelijk is, wordt de vaste huurlijnverbinding naar het Internet qua prijs en specificaties opeens weer een goed en interessant alternatief.

DataWeb heeft speciale internetpagina's geopend via haar website: www.dataweb.nl, waar geĂŻnteresseerde bedrijven nadere informatie over de huurlijnmogelijkheden kunnen opvragen. De informatie kan ook worden opgevraagd door te bellen met: 070-3819218 of via huurlijn@dataweb.nl

DataWeb Internetdiensten is sinds 1994 actief als zakelijk ISP en levert maatwerk op het gebied van snelle Internet verbindingen. Deze Internetdiensten worden ook via wederverkopers aan de zakelijke markt aangeboden. Meer informatie over DataWeb Internetdiensten via www.dataweb.nl.



Ingezonden persbericht