Ingezonden persbericht
Ter nadere informatie.

GIA organiseert komende donderdagavond een algemene discussie over het gebruik van de titel door Architecten in de Informatievoorziening en het begrip Architectuur. Deze discussie is open voor iedereen die deel wil nemen. U (of uw collega's) bent welkom.

GIA evenement op 30 oktober 2003:
------- Het beroep van Architect in de Informatievoorziening -------

* Inleider: Steven van 't Veld (voorzitter GIA)
* Datum: Donderdag 30 oktober 2003
* Aanvang: 19:00 uur
* Sluiting: Afhankelijk van de discussie om ongeveer 21.00 uur
* Locatie: AC Restaurant De Meern Meermdijk 59 3454 HP De Meern (aan de A12)
* Kosten: GIA-leden gratis, medewerkers van begunstigers ¤.10,-
niet-leden ¤. 20,-- en studenten gratis op vertoon
van studentenkaart.
* Aanmelden: via onze website www.gia.nl. Instructies staan
op http://www.gia.nl/evenementen.cfm?page_id=59 of door
een reply-mail te sturen op deze mail.

Handouts kunt u opvragen via onze homepage. U dient dan in te loggen via http://www.gia.nl/aanmelden_inloggen.cfm?page_id=57 en u kunt de handouts opvragen voor de lezingen waar u zich voor aangemeld heeft. Mocht dit onverhoopt niet lukken, stuurt dan een E-mail naar Evenementen@GIA.nl.

------- De presentatie:
Het beroep van architect in de informatievoorziening wordt nog gevormd. Schoksgewijs en, door de grote snelheid, met golven van discussie die variëren tussen het gebruik van de titel "Architect" tot een wereldwijd gevoelde behoefte aan eenheid versus een lokale diversiteit.

Wie denkt te weten wat een Architect in de Informatievoorziening is en doet komt nog vaak bedrogen uit. "Competence Maturity" is nog in haar begindagen en ieders "recht" op een eigen invulling van de titel lijkt onverkort. Daardoor heerst onduidelijkheid, terwijl de recessie om helderheid schreeuwt.

Deze avond kijken we samen naar dit "speelveld". Door interactie zullen we proberen te ontdekken wat we aan de genoemde onduidelijkheid kunnen, of zelfs moeten doen. Daarmee proberen we een volgende stap te zetten in de richting van convergentie van ideeën en praktijk. Daarom zal voor de pauze een inleiding van en rond het vak gehouden worden. Na de pauze wordt aan de hand van stellingen in een Cambridge-achtige stijl een discussie gevoerd tussen de aanwezigen (waaronder het GIA-bestuur).

Wij zien u graag op donderdag 30 oktober 2003 in De Meern

Met vriendelijke groet,

Steven van 't Veld
Voorzitter Genootschap voor Informatie Architecten (GIA)
E-mail: Voorzitter@GIA.nl

---