Miko


Persbericht
(voor onmiddellijke verspreiding)

7.000 bezoekers bij Miko tijdens Vlaamse Open Bedrijvendag

Opbrengst 150.000 BEF ten bate van vzw Den Leeuweric

Turnhout, 30 oktober 2001 - De actie die Miko einde vorige maand tijdens de Vlaamse Open Bedrijvendag onder de ruim 7.000 bezoekers organiseerde, bracht 150.000 BEF op. Het bedrag komt volledig ten goede aan de vzw Den Leeuweric.

De aan de Euronext genoteerde koffieservice- en
kunststofverpakkingsspecialist Miko koesterde zich die dag met ruim 7.000 bezoekers in een warme belangstelling. Niet alleen de koffiebranderij en de verpakkingslijnen werden opgesteld, maar ook MPC-DG Plastics, de fabriek waar plastic verpakkingsmaterialen worden geproduceerd, evenals Mepaco, waar professionele warme drankensystemen worden geassembleerd. Aan het eind van de rondgang had het publiek de mogelijkheid om koffie, frisdrank en allerlei versnaperingen te consumeren. De opbrengst van deze cafetariaverkoop kwam geheel ten goede van Den Leeuweric, de naaste buur van Miko.

Den Leeuweric is een organisatie, die woonopvang en/of woonbegeleiding aanbiedt aan een zeventigtal volwassen mannen en vrouwen met een licht of matig mentale handicap in de Turnhoutse regio.

Naar aanleiding van het 200-jarig bestaan van Miko schonk het bedrijf eerder dit jaar al een geldbedrag van 2 miljoen BEF aan vzw Den Leeuweric.

Einde