Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 30-10-2003 - Capelle Actueel

Haal een kerstboom in uw straat!
Ook dit jaar organiseren de wijkoverlegplatforms (WOPs) weer de bekende kerstbomenactie. Belangstellenden kunnen voor hun straat of buurt een kerstboom aanvragen via de gemeente.

Platform gehandicaptenbeleid gaat van start
Eind oktober gaat in Capelle het platform cliëntenparticipatie integraal gehandicaptenbeleid van start.

Informatiebijeenkomst over kinderhospice donderdagavond 30 oktober De gemeente Capelle organiseert donderdagavond 30 oktober vanaf 20.00 uur een informatieavond over de komst van een kinderhospice op de locatie de Beemsterhoek.

Mentor in de buurt helpt jongeren
In het kader van het Plan van Aanpak Support lopen er op dit moment verscheidene projecten in de wijken Schollevaar-Oost, de Molukse buurt en de Hoven.

Capelle werkt aan .......Reconstructie Wiekslag fase 2 Donderdag 30 oktober 2003 wordt begonnen met de reconstructie van de Wiekslag fase 2.

Kinderraad Aïda van start
Op woensdag 22 oktober is de kinderraad Aïda van start gegaan met het maken van een ontwerp voor de speelplaats aan de Aïda.

Platform gehandicaptenbeleid van start
Aan het platform nemen, behalve mensen van de gemeente, mensen met een functiebeperking of chronische aandoening en senioren deel.

Praten met de Raad
De gemeenteraad gaat op 28, 29 en 30 oktober weer de Capelse wijken in.

Uit de collegevergadering van 28 oktober 2003
Op dinsdag 28 oktober 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Vergadering WOP Middelwatering dinsdag 4 november Op dinsdag 4november 2003 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Bekendmaking 24 september 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouw- en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 1 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouwvergunningen, kapvergunningen en reclamevergnningen in procedure zijn.

Kennisgeving ontheffingen gevelreinigen wet milieubeheer / algemene plaatselijke verordening
Het betreft de gemeenten Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, ridderkerk, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Rozenburg, Bergschenhoek, rotterdam en Deelgemeenten.

Bekendmaking 8 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 15 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een voorbereidingsbesluit in procedure zijn.

Algemeen Handhavingsbeleid 15 oktober 2003
Op 26 augustus 2003 hebben de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders de beleidsnota Algemeen Handhavingsbeleid gemeente Capelle aan den IJssel vastgesteld.

Bekendmaking 22 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende
bouwvergunningen,sloopvergunningen, lichtreclamevergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 29 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen, kapvergunningen en de Verordening winkeltijden in procedure zijn.

Bekendmaking vuurwerkbeleid
Als gevolg van de vuurwerkramp in Enschede heeft het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer de regelgeving voor zowel consumentenvuurwerk als professioneel vuurwerk aangescherpt.

Vergadering Welstandscommissie
De Welstandscommissie vergadert op dinsdag 4 november 2003, om 13.30 uur.

---

info@capelle-ijssel.nl