30/10 Aa & Dommel

Boxtel 30-10-2003

KIPPENSTAL AFGEBRAND, Liempde

Woensdagmiddag is brand uitgebroken in een kippenstal aan de Kerkheiseweg in Liempde. In de stal werden werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden brak brand uit in de stal. Door de brandweer werd het vuur geblust. De hele stal ging daarbij verloren. Ook kwam bij de brand asbest vrij. Een gespecialiseerd bedrijf is gewaarschuwd om het asbest te ruimen.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Haaren

Woensdagavond is een 27-jarige man Berkel-Enschot bij een ongeval gewond geraakt. De man reed met zijn auto over Noenes in Haaren. Vanuit een zijstraat, reed een 27-jarige man uit Haaren Noenes op. Daarbij verleende hij geen voorrang aan de over Noenes rijden man uit Berkel-Enschot. De laatste probeerde een aanrijding met de man uit Haaren te voorkomen door uit te wijken. Daarbij reed hij tegen langs de weg staande boom. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

WONINGBRAND, Helvoirt

Donderdagmorgen, rond 06.40 uur, werd een brand gemeld in een woning aan de Dennenweg in Helvoirt. In de woonkamer van de woning was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. Doordat het vuur een tekort aan zuurstof had is het zelf gedoofd. In de woonkamer is aanzienlijke schade ontstaan. De brandweer heeft zich kunnen beperken tot controle en nablussen. De bewoner, die nog in bed lag, wist tijdig de woning te verlaten en bleef ongedeerd.

GORDELCONTROLE, Esch

Donderdagmorgen is een gordelcontrole gehouden op de Leunisdijk in Esch. Bij deze controle zijn 12 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden.