EVD


Seminar Zakendoen in Frankrijk, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk t.t.v. Amsterdam Dance Event, 30 en 31 oktober 2003
---

Dancemuziek is oorspronkelijk uit de VS afkomstig, maar heeft in Europa in commercieel opzicht een vruchtbaarder voedingsbodem gevonden. Nederlandse producers stonden al eind jaren tachtig in alle buitenlandse charts en sindsdien kijkt het buitenland naar wat er in Nederland gebeurt. Nog steeds pikt het Nederlands publiek snel trends op en volgt het de nieuwe ontwikkelingen op de voet.
Tijdens de eerste twee dagen van het Amsterdam Dance Event (ADE) op 30 en 31 oktober kunt u een seminar bijwonen.
Op donderdag 30 oktober wordt het seminar Zakendoen in Frankrijk en de Verenigde Staten gehouden. Op vrijdag 31 oktober kunt u het seminar Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk bezoeken.
De seminars worden door de EVD georganiseerd in samenwerking met Conamus, Fenedex, FME/CWM, Kamers van Koophandel, Metaalunie, MKB Nederland, Nederlandse Export Combinatie, NCH.

Aanmelding is mogelijk via het aanmeldingsformulier. Vriendelijk verzoeken wij u het formulier te printen, in te vullen en te faxen. Het aanmeldingsformulier is een zogenaamd pdf-bestand. U kunt het formulier alleen lezen indien u de beschikking heeft over de Acrobat Reader.

Locatie en kosten
De seminars worden gehouden in Felix Meritis te Amsterdam (zie routebeschrijving). Het seminar is onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE). Toegang tot de ADE-conferentie, biedt ook toegang tot de seminars. De kosten voor de conferentie bedragen:
* Dagpas: 175,

* 3 dagen (fullregistration): 225, (na 7 oktober: 275,)

Dance
Nederlandse dance-muziek is een kwalitatief aantrekkelijk en commercieel product dat wereldwijd in de belangstelling staat, zowel op CD, als in live uitvoering door Nederlandse DJ's en VJ's. Bij de kleine Nederlandse labels staat export nog in de kinderschoenen. Bedrijven hebben er weinig ervaring mee. Met name in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk liggen interessante kansen voor Nederlandse dj's, producenten, platenmaatschappijen, muziekindustrie en promotors. Tijdens de eerste twee dagen van het Amsterdam Dance Event (ADE) op 30 en 31 oktober in Amsterdam kunt u zich informeren over hoe de dance-muziek in een van deze drie landen moet worden gepromoot, hoe de markt is georganiseerd, waar de ingangen zijn en wie de decisionmakers zijn. U krijgt informatie over licensing, valkuilen, mogelijke klanten, regelgeving en mogelijke ondersteuning van de Nederlandse ambassades.
Amsterdam Dance Event
Het ADE is Europa's grootste en belangrijkste conferentie voor elektronische en dance-muziek. Overdag en 's avonds komen 1300 professionals uit deze sector bijeen. ADE trekt belangrijke artiesten, decisionmakers van platenmaatschappijen, agenten, bookers, vertegenwoordigers van festivals, clubs, muziekuitgeverijen, promotors, magazines, online media en verschillende andere partijen die zich bezighouden met juridische zaken en sponsoring.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* EVD
Anita Jainandan
Telefoon: (070) 778 84 14
E-mail: jainandan@evd.nl
of
Conamus
dennis.dercksen@conamus.nl

Frankrijk Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk