Kennis Beter Delen II

Kennis Beter Delen II

30/31 oktober 2003 Veldhoven

Welkom op de website van Kennis Beter Delen II, de zorg verbetert

Op 30/31 oktober 2003 vindt het tweede landelijke congres over de implementatie van vernieuwing in de cure, care en preventie plaats in congrescentrum de Koningshof te Veldhoven.

Kennis Beter Delen II, de zorg verbetert gaat over het verbeteren van zorg voor patiënten, de preventie van ernstige problemen en het delen van inzichten in de wijze waarop deze verbeteringen tot stand kunnen komen. De basis van deze verbeteringen en inzichten wordt gevonden in wetenschappelijke kennis, kennis en kunde van zorgverleners, ervaringskennis van gebruikers en best practices.

In november 2001 vond het eerste landelijke congres Kennis Beter Delen plaats. Kernthema was toen "implementatie van bewezen effectieve kennis in de praktijk van de zorg". Hiervoor bleek een grote belangstelling en een hoge waardering te bestaan. Dat gaf de oorspronkelijke initiatiefnemers voldoende reden om een tweede congres te organiseren.

Kennis Beter Delen II, de zorg verbetert wordt georganiseerd door CBO, KNMG, NIGZ, NIZW, Trimbos en ZonMw in samenwerking met vele andere organisaties uit de gezondheidszorg.

Op deze site vindt u de actuele informatie over het congres, het programma, praktische zaken en de organisatie. Later verschijnen het definitieve programma, de abstracts, handouts, fotos en impressies van het congres.

Via deze site kunt u zich inschrijven of een abstract indienen voor een presentatie of poster.

aanmeldingsformulier

congres
Kennis Beter Delen II

download
abstractformulier
Zie het origineel http://www.zonmw.nl/index.asp?s=5767 .