Ingezonden persbericht

WATNOU..?! VRIJDAG 31 OKTOBER TUSSEN 2100 EN 2200

WATNOU..?! GOES GOUDA

Vrijdag 31 oktober is er weer een uitzending van WATNOU..?!, het jongerenprogramma voor en met moslimjongeren. Deze week een speciale uitzending over de problemen met Marokkaanse jongeren in Gouda. Niet alleen de grote steden hebben te maken met overlast van Marokkaanse jongeren. Ook in een klein stadje als Gouda voelt men overlast door drugshandel, bedreigingen, loverboys, vechtpartijen en berovingen.

De belangrijkste partijen in de Goudse perikelen zet WATNOU..?! voor de microfoon. Enkele Goudse Marokkaanse hangjongeren praten met Emmy Wassenaar van het extreemrechtse Gemeentebelangen. Verder spreken we met Liesbeth Vervoorn van de gemeente en die met 10 Goudse regels kwam en Rachid Tighadouini, een Marokkaanse bakker die allerlei initiatieven opzette om zijn wijk weer veilig en leefbaar te krijgen.

Daarnaast ook de vaste onderdelen met een column van Najim Chouch en een live-optreden van de Goudse rappers van Straatlogica. Last but not least gaan wij ook nog ff bellen met onze eigen WATNOU..?-imam Mehmet Uygun over de Ramadan.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 21.00 en 22.00 op radio 747 am: WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.
Brutaal, snel, actueel & pittig: WATNOU..?!



Ingezonden persbericht