Gemeente Smallingerland

Internetpanel Smallingerland
30 oktober 2003

De gemeente Smallingerland vindt uw mening belangrijk!

Wilt u uw mening geven over diverse actuele onderwerpen die in onze gemeente spelen? Dan kunt u meedoen met het Internetpanel Smallingerland. Dit panel zal bestaan uit inwoners van de gemeente Smallingerland.

Wat houdt het internetpanel in?

De gemeente Smallingerland hecht veel belang aan de mening van haar inwoners. Daarom zal in de komende maanden door middel van het Internetpanel Smallingerland de mening van de inwoners worden gevraagd. Dit panel zal via internet een vragenlijst invullen. De vragenlijsten zijn kort en snel in te vullen. De ingevulde gegevens worden direct (via internet) verzameld en verwerkt.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Om iedereen een kans te geven om mee te doen met het Internetpanel Smallingerland kunt u zich aanmelden tot en met maandag 17 november.

U kunt zich opgeven voor het Internetpanel Smallingerland door een e-mail te sturen naar a.de.wolf@smallingerland.nl met daarin vermeld; uw adresgegevens, uw geboortedatum en een e-mailadres (elk deelnemer heeft een eigen e-mailadres nodig). Nadere instructies over hoe u mee kunt doen, ontvangt u via e-mail.

Meer informatie over het internetpanel en over de verschillende onderwerpen kunt u binnenkort vinden via de gemeentelijke website: www.smallingerland.nl