Ingezonden persbericht

ON Technology naarstig op zoek naar extra partners

Uitbreiding van het aantal partners moet de groei van ON Technology in de Benelux versnellen

Apeldoorn, 4 november 2003. ON Technology, toonaangevend aanbieder van oplossingen voor softwaredistributie en softwaremanagement, maakt vandaag bekend dat ze gestart is met het werven van nieuwe partners en value added resellers in de Benelux. ON Technology wil zo haar sterke groei in de Benelux bevorderen. Huidige partners zijn onder andere Cap Gemini Ernst & Young, Getronics, IT Oost Nederland, IT West Nederland, Manage IT, PinkRoccade, Simac, Telindus, Unisys en Wortell.

Partners kunnen met de software van ON Technology oplossingen bieden aan klanten op het gebied van datarecovery, migratietrajecten, het uitrollen van nieuwe besturingssystemen of applicaties, centraal uitgevoerde software-inventarisaties, ondersteuning van mobiele gebruikers en het complete beheer op afstand van bestaande software, inclusief patches, updates en nieuwe versies. De software is volledig hardware- en platformonafhankelijk.

"Omdat de markt voor onze oplossingen groter is dan we alleen kunnen bedienen, hebben we meer partners nodig," meldt Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux bij ON Technology. "De komende maanden willen we daarom het aantal partners uitbreiden van tien naar circa twintig partners."

Het partnerprogramma van ON Technology bestaat uit drie manieren van samenwerking. Ten eerste kunnen partners de software gebruiken voor het eigen dienstverleningsconcept, zoals serviceverleners die outsourcing, datarecovery of beheer op afstand aanbieden. Ten tweede kunnen partners de software van ON Technology direct wederverkopen. Ten derde kunnen partners leads aanbrengen om vervolgens samen met ON Technology de beste oplossing voor deze mogelijke klanten in kaart te brengen. In alle gevallen biedt ON Technology haar partners naast een uitstekende marge ook een goede ondersteuning en de mogelijkheid om uitgebreide trainingen te volgen.

Over ON Technology

Met de oplossingen van ON Technology (NASDAQ: ONTC) kunnen in een zeer kort tijdsbestek applicaties, besturingssystemen en informatie op desktops, laptops, draagbare toestellen en servers geïnstalleerd, geconfigureerd, beheerd en hersteld worden. Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM wordt momenteel wereldwijd door meer dan 1100 organisaties gebruikt om software te distribueren naar en te beheren op ruim 1,1 miljoen computersystemen. Tot haar klanten kan ON Technology organisaties rekenen als Airport Munich, Credit Suisse, Deutsche Telekom AG, Goodyear, RTL Group, Pfizer, Stockholm Hospital District, Universal Studios, Volvo Group en Winterthur Insurances. In de Benelux zijn dat onder andere Akzo Nobel, het FNV en Koninklijke Mosa.

Distributiepartners, systeemintegratoren en serviceproviders over de hele wereld gebruiken ON Command CCM om outsourcingdiensten sneller en goedkoper aan te kunnen bieden en technologie-upgrades van hun klanten op te voeren. Daarnaast bestaan er strategische en technologische allianties met organisaties als Dell, Getronics, IBM Global Services, Intel, Microsoft, Siemens Business Services, T-Systems, Unisys en 3Com. Meer informatie is te vinden op de website van ON Technology: www.ontechnology.info

# # #

Voor nadere informatie over ON Technology:

Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux

ON Technology Benelux

Tel: +31 55 5067300 / GSM: +31 6 21254162

onbenelux@on.com

Voor nadere informatie over dit bericht:

Michel Hartog

Hartog Marketing & Communicatie

Tel: +31 20 6434591 / GSM +31 6 15271545

michel@hartogmc.com