Ingezonden persbericht

Eindhoven, 4 november 2003

Hij komt eraan!
Begin december komt de nieuwe, 392 pagina's tellende Vacansoleil Camping Holidays brochure weer uit.

Nieuw in 2004
Tsjechië is helemaal nieuw als bestemming.Vacansoleil heeft er twee topcampings geselecteerd. ****Camping Lisci Farma ligt aan de voet van het Reuzengebergte in het noorden van Tsjechië. Het nabij gelegen natuurpark Krkono?e biedt een scala aan wandel- en fietsroutes. De stad Libere?, op 70 km afstand van camping, was rond 1900 de belangrijkste stad van Tsjechië en vanwege de vele historische gebouwen, paleizen, pleinen, kuuroorden, parken en plantsoenen een bezoek waard.
***Camping Konopi?t? ligt op 30 kilometer afstand van Praag en aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied. Door de centrale ligging is de camping is een prima uitvalbasis voor het ontdekken van de vele bezienswaardigheden die Tsjechië te bieden heeft.
Tsjechië is een ideale keuze voor rustzoekers, liefhebbers van cultuur en natuur en families met kleine kinderen.
Vacansoleil biedt 37 nieuwe campings in 2004. Daarnaast zijn er ook campings
uit het assortiment gehaald om de kwaliteit van het aanbod te optimaliseren.

Meer boekingsmogelijkheden
Om aan de grote vraag van de luxe kampeerder tegemoet te komen heeft Vacansoleil op een groot aantal campings, vooral in Italië, extra accommodaties geplaatst. Door het ruimere aanbod, van voornamelijk luxe volledig ingerichte stacaravans op verschillende topcampings, hoopt de kampeerspecialist aan de steeds toenemende vraag naar luxe kampeervakanties te voldoen.

"What you see is what you get"
Vacansoleil maakt bij het samenstellen van de productpagina's (de campingomschrijving) van de Camping Holidays brochure uitsluitend gebruik van eigen beeldmateriaal dat laat zien hoe de camping werkelijk is. Dus geen bewerkte of in scène gezette foto's.
De klant krijgt zo een eerlijk en realistisch beeld van de bestemming en accommodaties van Vacansoleil. Door de hoge mate van de betrouwbaarheid wordt de Camping Holidays brochure steeds vaker gebruikt als naslagwerk voor de doe-het-zelf kampeerder.

Voorboeken
Het is nu al mogelijk een voorboeking te maken bij Vacansoleil, daarvoor kan gebeld worden met de salesafdeling van Vacansoleil: 0900 - 9899 (0,10 euro p/m)
Online reserveren is mogelijk vanaf december op www.boeken.vacansoleil.com