BDO ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

BDO seminars 'Groeien = kiezen' vanaf 4 november a.s.

Eindhoven, 16 oktober 2003

P E R S B E R I C H T

BDO seminars 'Groeien = kiezen' vanaf 4 november a.s. Terwijl veel ondernemers alle zeilen moeten bijzetten in deze economisch roerige tijden, vraagt BDO Accountants & Adviseurs aandacht voor 'groei'. Wat betekent groei voor een ondernemer? Welke verschillende manieren zijn er om te groeien? En hoe pak je dat het beste aan? Vanaf 4 november a.s. brengt BDO ondernemers bij elkaar door 11 groeiseminars verspreid over Nederland te organiseren. Deelname is kosteloos.

Groei = actueel
Groei blijft de basisdrijfveer van ondernemers. En groeien is meer dan alleen maar groter worden. Minstens zo belangrijk is kwalitatieve groei. Een betere organisatie van een onderneming, een fundamentele vernieuwing of de overdracht van een zaak. Steeds gaat het over fasen in het groeiproces van een onderneming.

Groeien = kiezen
Tijdens de BDO groeiseminars staat het thema 'groeien = kiezen' centraal. Juist in economisch wat mindere tijden is het maken van de juiste keuzes van vitaal belang voor de continuïteit en toekomstige groei van een onderneming. Tijdens elk seminar zal BDO haar visie op groei verwoorden en concrete tips geven. Ondersteund door de uitkomsten van een groeionderzoek onder Nederlandse ondernemers in het middenbedrijf. Dit onderzoek is recent door Universiteit Nyenrode in opdracht van BDO uitgevoerd. Tevens vertelt een regionale ondernemer zijn ervaringen met groei: een proces van vallen en opstaan.

Meer informatie
De internetsite www.bdo.nl/groeiseminars geeft ondernemers alle informatie over de data waarop de seminars plaats gaan vinden, de locaties, het programma, de sprekers. Tevens bestaat de mogelijkheid om zich via deze site aan te melden.

BDO Accountants & Adviseurs
BDO Accountants & Adviseurs verleent in Nederland vanuit ruim 30 vestigingen en met meer dan 2.000 vennoten en medewerk(st)ers diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen. BDO maakt deel uit van het internationale netwerk BDO International, dat in 100 landen vertegenwoordigd is met ruim 550 kantoren en 22.000 medewerkers.


---


---