Wifac B.V.

Seminar: Met de kracht van kleur kansen pakken in een moeizame markt

dinsdag 4 november

Drukwerk is een belangrijk onderdeel van onze communicatie-economie. Dat is geen sprookje, maar de reële uitdaging voor 2003 en komende jaren.

Kleuren zijn daarbij essentieel. Ook inkt dus. Ook dat is geen sprookje. Het gaat om de meerwaarde van kwaliteit en kleur voor drukwerk, oftewel hoe verkoop je de illusie of de boodschap 't beste?

Een sprookje is wel: "de nieuwe kle(u)ren van de keizer". Kent u dat? Het gaat ook over illusie en een boodschap. Bijna hetzelfde dus. Daarover willen wij 't graag met u hebben. Op 4 november tijdens een middag-seminar in het infocentrum bij Wifac. Want de illusie van drukwerk en de boodschap die daarmee moet worden overgebracht is iedereen in de grafische industrie duidelijk. De vertaling naar de praktijk....daar gaat 't om.

Kleuren, inkt, inktmeting, de juiste inkt en de juiste kleur op het (juiste) papier. Dat zijn de thema's van het programma, dat duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het programma omvat globaal:
*Kle(u)ren maken de man. Wat doet kleur? Het belang van kleur.
*Eenzelfde inkt op verschillende substraten geeft een ander resultaat.
*Kleurkracht van nieuwe VanSon-inkten en specifieke drukeigenschappen.
*Meten is weten. Het oog alleen is niet zaligmakend. Gretag helpt u.
*Introductie van een "inbelsysteem", waarmee u op basis van gemeten waardes de inkt "op-maat" ontvangt.

Die thema's willen we o.a. graag behandelen. Boeiend dus. En nieuwe kansen voor uw bedrijf in een moeizame economie. Benut die kans. Meldt u daarom aan
op 0297-289691 of e-mail margot.van.poelgeest@wifac.nl Dan krijgt u van ons een bevestiging toegestuurd. Wij zien u graag op 4 november in Mijdrecht.

Mijdrecht, 22 oktober 2003

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl