Gemeente Westerveld

28-10-2003
Informatieavond woningen Valderse 2

Op dinsdagavond 4 november organiseert de gemeente Westerveld een informatieavond over starterswoningen en overige projectmatig te bouwen woningen. Deze woningen worden gebouwd in het bestemmingsplan "De Valderse 2, fase 1" te Dwingeloo.

De informatieavond in Hotel De Brink in Dwingeloo begint om 19:30 en duurt tot circa 21:30 uur.
Deelnemers
Architectenbureau Wouda Van der Schaaf uit Meppel en Strijker Bouw B.V. verzorgen een presentatie over de te bouwen starters-en projectwoningen. Daarnaast zijn ook enkele instellingen aanwezig met informatie over de diverse mogelijkheden op het gebied van hypotheken, verzekeringen en hiermee samenhangende zaken.

Inschrijven
Op de informatieavond zijn informatiesets beschikbaar van de starterwoningen en de projectwoningen. Deze informatiesets zijn ook bij de receptie in het gemeentehuis te Havelte te verkrijgen. Belangstellenden voor een starters- of projectwoning kunnen zich vanaf 20 oktober tot en met 17 november 2003 inschrijven voor een bouwkavel. Ook op de informatieavond kunnen belangstellenden zich ter plekke inschrijven.

In totaal gaat het om 39 bouwkavels:

* 17 bouwkavels voor vrijstaande woningen;
* 22 bouwkavels voor woningen van het type 2^1 kap.

Toedeling
Na afloop van de inschrijvingstermijn vindt toedeling van de bouwkavels plaats aan de belangstellenden. Als er sprake is van belangstelling van meerdere personen voor één en dezelfde bouwkavel, zal toedeling plaatsvinden na loting door notariskantoor van Drooge & Varekamp te Dwingeloo. Deze toedeling leidt tot het verlenen van opties op de bouwkavels aan de belanghebbenden.