Gemeente Oldenzaal


Gepubliceerd op 29-10-2003 Sportieve ontvangst in stadhuis Oldenzaal Op 4 november ontvangt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldenzaal de Oldenzaalse Nationale kampioenen in het stadhuis. De genodigden zijn individuele zwemmerskampioenen, de wisselslagploeg- en estafetteploegkampioenen. Tevens worden op 4 november de Oldenzaalse deelnemers aan de Twentse rolstoelvierdaagse in Delden gehuldigd. Deze vond plaats van 21 juli tot 25 juli jongstleden.

Het gemeentebestuur vindt het een fantastische prestatie dat de sporters Oldenzaal weer hebben weten te profileren als topsportstad. Om de winnaars te bedanken en om hen aan te moedigen voor het komende sportjaar worden de nationale kampioenen door de gemeente ontvangen.

Het jaar 2003 is het Europees Jaar van mensen met een handicap. Belangrijk doel van dit jaar is het contact tussen mensen met en zonder handicap te verbeteren en te versterken. Het streven is volledige integratie in de maatschappij van mensen met een handicap of chronische ziekte. Om deze reden en omdat het college deelname aan de rolstoelvierdaagse een geweldig resultaat vindt, worden de Oldenzaalse deelnemers aan deze Twentse rolstoelvierdaagse gehuldigd.