Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Spreekuur Dagelijks Bestuur voor bewoners van het stadsdeel

De bestuurders van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer houden op dinsdagavond 4 november spreekuur vanuit het Steunpunt Leefbaarheid en Veiligheid buurt 9 en 10. Gedurende anderhalf uur staan zij open voor vragen en opmerkingen van bewoners.

Het spreekuur is bedoeld om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over allerlei onderwerpen, om vragen te stellen over beleid of juist suggesties en ideeën aan te dragen. Bijvoorbeeld over de veiligheid in uw buurt of over speelplekken voor kinderen. Of om een vraag te stellen over de openbare ruimte in uw woonomgeving, of over het reinigingsbeleid.

Het mes snijdt op deze manier aan twee kanten. Bewoners kunnen zo makkelijk en persoonlijk in contact komen met het stadsdeelbestuur. En de vier portefeuillehouders Robin de Bood, Anton Ederveen, Tys de Ruijter en Piet Dikken kunnen feeling houden met wat er in de buurt leeft.

Het spreekuur is voor alle bewoners van het stadsdeel toegankelijk. Het Steunpunt zorgt voor broodjes, koffie en thee.

E-mailen
De spreekuren vinden tweemaandelijks plaats. Ook is het mogelijk tussentijds een afspraak te maken. Bewoners hoeven hun vragen dus niet `op te sparen' tot het volgende spreekuur. Daarnaast kunnen bewoners de bestuursleden via e-mail benaderen. De vier bewindslieden houden verder algemene bezoeken aan de buurt.

Informatie
Het eerstvolgende Dagelijks Bestuur spreekuur vindt plaats op: Dinsdag 4 november 2003

17.30-19.00 uur
Steunpunt voor Leefbaarheid & Veiligheid Buurt 9 en 10 Aalbersestraat 274

Een e-mail sturen naar het Dagelijks Bestuur kan naar het volgend adres: dagelijksbestuur@geuzenveld.amsterdam.nl. Wilt u toch een persoonlijke afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het Bestuurssecretariaat, telefoon 889 81 20.