Stad Utrecht

Utrecht 04-11-2003 - Persberichten districten stad Utrecht

Bestuurder onder invloed
UTRECHT De politie heeft in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 november een man aangehouden die onder invloed zijn auto bestuurde.

Omstreeks 01.15 uur werd de 36-jarige bestuurder uit Utrecht op de Oudegracht aan de kant gezet. Na de eerste blaastest bleek dat de man te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat hij 535 ug/l in zijn lichaam had. Met een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur werd hij naar huis gestuurd.

Gestolen scooter in auto aangetroffen
UTRECHT Op de Veeartsenijstraat heeft de politie maandagavond een man aangehouden omdat hij verdacht wordt van het stelen van een scooter.

Getuigen belden omstreeks 23.05 uur naar de politie en melden dat zij overlast ondervonden van een groepje jeugd. Ter plaatse trof de politie een viertal jongens bij twee voertuigen aan. In het voertuig van een 18-jarige man uit Utrecht trof de politie een compleet gestripte scooter aan. De man werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Straatroof
UTRECHT Maandagmiddag werd op de Ravellaan een vrouw door twee jongens op een scooter beroofd van haar tas.

Een 44-jarige vrouw uit Utrecht fietste omstreeks 16.00 uur over de Ravellaan. Plotseling werd uit de fietstas van de vrouw door twee onbekende jongens op een scooter haar tas gepakt. De verdachten waren gekleed in donkere kleding en droegen donkere helmen.

Winkeldief gepakt
UTRECHT De politie heeft op de Willem van Noortstraat een man aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal.

Door personeel van een winkel aan de Voorstraat werd naar de politie gebeld om te melden dat zij achter een verdachte aan liepen die zojuist een diefstal had gepleegd.
Ter hoogte van de Willem van Noortstraat zag de politie de 36-jarige verdachte uit Utrecht lopen. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Onder de kleding van de Utrechter trof de politie een aantal gestolen goederen aan.