Time : 10:37:31 AM
Date : Tuesday, November 04, 2003
Sender Name: CPE EXHIBITION SA

Ruim 18.000 bezoekers voor het éérste LEGO Festival

Gedurende drie dagen verraste LEGO Belgium z'n publiek met de nieuwste en ruime mogelijkheden van zijn speelgoedassortiment. Naast de introductie van de nieuwste speelgoedlijnen zoals CLIKITS voor meisjes en Sports voor jongens kon je ook de eerste BIONICLE film "Mask of Light" ontdekken, met daarbij een groot gamma interactieve spelen.

Duizenden kinderen hebben prachtige modellen gebouwd, reden in LEGO mini-carts, klommen tot aan de top van een enorme klimtoren, sprongen benji, ... en dit zo vaak ze het zelf wensten omdat de toegang voor deze aktiviteiten inbegrepen was in de inkomstprijs. Alsook de optredens van o.a. Tina Bride, Sonny O'Brian, Dynamite en andere, met zelfs een kleine danscursus voor de kinderen, al dit bezorgde zowel jong als oud een volledige aangename dag.

Bovendien zijn vele moeders en kinderen gesmolten voor de LEGO kledingscollectie, die bij het grote publiek nog vrijwel ongekend is, aangezien er tot nu slechts drie verkooppunten in België zijn (Genk, Hasselt en in Weywertz ).

Bij het buitengaan kregen alle kinderen nog een aangename attentie van LEGO Belgium en de partners van dit " LEGO Festival ".

Gezien het succes van het LEGO Festival, wordt er voor volgend jaar alvast een nieuwe editie gepland voor 2004.

Info: CPE exhibition NV, Brusselsesteenweg 539 - B-3090 Belgium Persrelaties: Anne Bolmain - press@cpexpo.com

URL: http://www.cpexpo.com
http://www.lego.com