Ingezonden persbericht

Afdeling TROS Communicatie
Hilversum, 04-11-2003

Internet
WWW.SINTERKLAASAVOND.NL
online vanaf 4 november 2003
www.tros.nl


---
CADEAUS WEGGEVEN VIA WWW.SINTERKLAASAVOND.NL

Ook dit jaar is www.sinterklaasavond.nl online bij de TROS. Vanaf dinsdag 4 november bevat deze speciale website nieuwe, uitgebreide en gevarieerde informatie rondom het Sinterklaasfeest. Leuke tips, grappige surprise-ideeën, liedjes, e-cards, recepten van meesterkok Ad Janssen en een gedichtenservice. Kortom: reden genoeg om de ogen op de meest complete site over het Sinterklaasfeest van de Grootste Familie te richten.

Allerlei leuke aspecten rond het heerlijk avondje komen aan bod. Bij de gedichtenservice kunnen op verzoek gedichten worden gemaakt en maakt de bezoeker zelfs kans op een persoonlijk gedicht van Ron Boszhard! Bij de 'Limietpiet' staan leuke cadeautjes in diverse prijsklassen vermeld. In interviews vertellen bekende sterren als Aukje van Ginneken, Danny Malando, Bert Kuizenga, Catherine Keyl, Corné Klijn, Edwin Diergaarde, Jet Sol en Hans Kazàn wat zij met Sinterklaas doen.

Geheel in de stijl van Sints feest, kunnen mensen dit jaar op www.sinterklaasavond.nl iemand uit hun omgeving voordragen waarvan ze vinden dat hij of zij een cadeau heeft verdiend. Uit alle inzenders wordt elke dag een winnaar geselecteerd. Als de persoon die is voorgedragen een cadeau krijgt van Sint, dan krijgt degene die hem/haar heeft opgegeven dat cadeau ook. De cadeaus variëren van dvd's en computerspellen tot vrijkaarten voor concerten en musicals.