SLAVENBURG HOLDING BV

Slavenburg bouwt grootste logistieke centrum

In september jl. is Slavenburg s Bouwbedrijven BV gestart met de bouw van het grootste logistieke nieuwbouwproject in Nederland van de afgelopen drie jaar. De oppervlakte van het distributiecentrum, dat gelegen is in industriepark Theodorushaven/Noordland te Bergen op Zoom, zal circa 47.000 m2 bedragen. Het project wordt gebouwd voor opdrachtgever ProLogis en zal worden verhuurd aan de Japanse kantoorapparatuurgigant Ricoh Europe. Bijzonder aan het project is de snelle bouwtijd; het pand wordt al in augustus 2004 opgeleverd.

Slavenburg is één van de grootste logistieke bouwers van Nederland en heeft een langdurige relatie opgebouwd met ProLogis, een vooraanstaande ontwikkelaar en verhuurder van logistiek vastgoed. Met de oplevering van het distributiecentrum in Bergen op Zoom is Slavenburg in de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor de bouw van circa 300.000 m2 voor deze opdrachtgever. Daarnaast verzorgt Slavenburg Gebruikerssupport BV het onderhoud en de service van de panden.

Het nieuwe distributiecentrum omvat diverse logistieke ruimten, kantoorruimten en mezzanines. Het gebouw zal worden gebruikt voor de assemblage van kantoormachines die worden geconfigureerd en verzonden naar alle landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.


---
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slavenburg Holding BV, mevrouw M.A.P. Huysmans, tel. (010) 426 01 00.


04 nov 03 12:32