Ingezonden persbericht

Persbericht

4 november 2003

Software AG benoemt Director Business Consulting Services ~ Overstap van Oracle Nederland naar the XML Company ~

Software AG Nederland stelt een nieuwe director business consulting aan, in de persoon van de voormalige director sales operations & sales consulting van Oracle Nederland, Marcel Meeuwisse. Meeuwisse is verantwoordelijk voor het verder professionaliseren en uitbouwen van de consulting-, opleiding- en support services binnen Software AG Nederland.

Meeuwisse was van 2001 tot nu verantwoordelijk voor sales operations en sales consulting bij Oracle Nederland. Hij werkte ruim acht jaar in diverse functies bij Oracle, onder andere als field, consulting en ERP sales manager.

"In mijn nieuwe functie zal ik me concentreren op het optimaliseren van de services van Software AG aan bestaande en nieuwe klanten", aldus Marcel Meeuwisse. "Ik streef er dan ook naar een waardevolle samenwerking aan te gaan met onze klanten, zodat zij het maximale halen uit onze oplossingen."

"We zijn ervan overtuigd dat we met Marcel Meeuwisse een zeer ervaren en effectieve service manager in huis hebben gehaald," aldus Huub Janse, Managing Director bij Software AG. "Zijn ruime managementervaring bij Oracle is een ideale voorbereiding op de taken die hem bij Software AG te wachten staan."

(147 woorden)

Foto van Marcel Meeuwisse is bijgesloten.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Software AG
Software AG is opgericht in 1969, het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Darmstadt. Het bedrijf is Europa's grootste leverancier van systeemsoftware en diensten die de integratie en verwerking van bedrijfsgegevens mogelijk maken. Software AG's producten beheren de centrale IT-processen van duizenden bekende bedrijven, zoals Lufthansa, Siemens, Citibank, Merck, DaimlerChrysler, Sony, BP en Telefonica. Software AG ontwikkelt producten en oplossingen die de XML (Extensible Markup Language) -standaard ondersteunen. XML vereenvoudigt zowel de uitwisseling van documenten en gegevens als de integratie van toonaangevende webapplicaties in traditionele IT-architecturen. Software AG heeft een breed portfolio van sales- en technologiepartners, waaronder Tridion, Stellent en IXOS. In 2002 behaalde het concern een totale omzet van 475 miljoen euro. Software AG heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in meer dan 70 landen.

Contact Software AG: Eduard Smeets
Tel: 030 750 30 00
E-mail: eduard.smeets@softwareag.com
http://www.softwareag.nl

Contact pers: Marieke van Zuien (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---