Stadsdeel Amsterdam-Noord


4/11/2003 - Verhuizing wijkveiligheidsposten Banne
Op maandag 3 november zijn de wijkveiligheidspost Banne-Noord (voorheen Parlevinker 10A) en het buurtconciërgeproject Banne-Zuid (voorheen Lichterstraat 81) beide verhuisd naar één adres, namelijk de Ankerplaats 22.

De openingstijden van de wijkveiligheidspost en het buurtconciërgeproject blijven van maandag tot en met donderdag van
09.00 tot 16.45 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Bewoners kunnen bij hen terecht voor vragen en klachten op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Ook voor meldingen over de openbare ruimte kunnen bewoners de post bezoeken of bellen op telefoonnummer (020) 492 3470 voor Banne-Noord of (020) 337 1710 voor Banne-Zuid. De medewerkers geven klachten door aan de juiste instanties of kunnen, indien nodig, een afspraak voor de bewoner maken met de buurtregisseur van de politie.

Naast de wijkveiligheidspost Banne-Noord en het buurtconciërgeproject Banne-Zuid, zullen ook het Opbouwwerk Noord, de Ouderenadviesraad, de buurtbeheren van Banne-Noord en Zuid en de publieksvoorlichter van het stedelijk vernieuwingsproject De Banne, hun intrek nemen in het voormalige kleine Mentrumgebouw naast de bibliotheek.

Nieuwendam-Noord
Op maandag 3 november is de wijkveiligheidspost Nieuwendam-Noord verhuisd van de Beverwijkstraat 26 naar de Werengouw 87b. De wijkveiligheidspost wordt samen met Opbouwwerk Noord en het informatiecentrum Nieuwendam-Noord gehuisvest in het paarse gebouw naast de IJ-doornschool.

De openingstijden van de post blijven hetzelfde: Maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.45 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Bewoners kunnen bij de wijkveiligheidspost terecht voor vragen en klachten op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Ook voor meldingen over de openbare ruimte kunnen bewoners de wijkveiligheidspost bezoeken of bellen op telefoonnummer (020) 6363 163. De medewerkers geven de klachten door aan de juiste instanties of kunnen een afspraak maken voor de bewoner met de buurtregisseur van de politie.

Spreekuur plannen Nieuwendam-Noord
Vanaf dinsdag 4 november is er iedere dinsdag van 15.30 tot 17.30 uur spreekuur over de plannen voor Nieuwendam-Noord. Als bewoners vragen hebben over de plannen dan kunnen zij deze op dit spreekuur stellen. Meer informatie over de plannen voor Nieuwendam-Noord staat ook op de website www.nieuwendam-noord.nl