Ingezonden persbericht

Tatung Nederland kiest voor A: Work in Progress

Amsterdam, 4 november 2003 - Tatung Nederland, onderdeel van de Taiwanese Tatung Company, brengt zijn PR-activiteiten voor de Benelux onder bij A: Work in Progress in Amsterdam.

Tatung Company is opgericht in 1918 en inmiddels uitgegroeid tot een hightech organisatie die wereldwijd 35.000 medewerkers telt en een productportfolio heeft van meer dan 300 producten.

Een belangrijke productgroep van Tatung Nederland is de PC-serverlijn. Voor de verkoop van PC-servers in Europa is Tatung Nederland een distributiekanaal aan het opzetten. In de Benelux-markt zijn inmiddels de eerste Tatung distributeurs aangesteld. Tatung startte drie jaar geleden met de ontwikkeling van een nieuwe serverlijn op basis van de Intel-architectuur. De Tatung-serverlijn bestaat uit rackmount-servers variërend van 1U tot 5U systemen. De servers worden geleverd als volledige systemen compleet met CPU, geheugen, hard-disks, RAID-cards et cetera. De samenstelling van de servers gebeurt volgens het Build-to-Order-principe. Hiervoor maakt Tatung gebruik van eigen productiefaciliteiten in Nederland. Voor de gewenste ondersteuning en service biedt Tatung standaard drie jaar on-site garantie op de servers. Uniek is de Time-to-fix formule, hiermee wordt een defect binnen een gegarandeerde tijd opgelost.

Tatung is al meer dan 12 jaar actief op de PC-servermarkt. Zo speelde het bedrijf een belangrijke rol bij de totstandkoming van SPARC-compatibele systemen en was de Tatung Company de eerste Sun SPARC-partner in Taiwan. Parallel aan dit traject heeft Tatung een sterk OEM-kanaal op het gebied van allerlei PC-randapparatuur.

Het Nederlandse en Europese hoofdkantoor van Tatung is gevestigd in Wijchen, Gelderland.

A: Work in Progress
A: Work in Progress is een adviesbureau voor PR & Communicatie met de ICT-sector als specialisatie. Het bureau is gevestigd in Amsterdam. Momenteel werkt het bureau onder andere voor D-Link, Bell Microproducts, NedSecure Consulting en CommVault Systems. Kijk voor meer informatie op www.workinprogress.nl