4/11 De Leijgraaf

Uden 04-11-2003

TE VEEL GEDRONKEN, Boekel

In de nacht van maandag op dinsdag rond 00.30 uur is op de Bernhardstraat in Boekel een 39-jarige man uit Gemert bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een boete van 190,- en een rijverbod van een uur. Korte tijd later werd de man opnieuw bekeurd, omdat hij reed terwijl hij een rijverbod had.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ ALCOHOLCONTROLE, Uden

In de nacht van maandag op dinsdag rond 03.00 uur werd op de Industrielaan in Uden een 37-jarige man uit Uden bekeurd. De man bleek te veel te hebben gedronken terwijl hij met een auto reed. Ook bleek de auto niet verzekerd te zijn. Tegen de man is voor het rijden onder invloed en het onverzekerd rijden proces-verbaal opgemaakt. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 9 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Veghel

Dinsdagmorgen is een bromfietser uit Sint Oedenrode gewond geraakt bij een ongeval. Op de kruising van de Kennedylaan - Eisenhouwerweg - Pattonweg - Leeuwenhoekweg in Veghel verleende een bestelauto, bestuurd door een 57-jarige man uit Thorn geen voorrang aan de man uit Sint Oedenrode. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

VERKEERSCONTROLE, Veghel

Dinsdagmiddag is in het centrum van Veghel een verkeerscontrole gehouden. Daarbij zijn 23 personen bekeurd. Zo bleken er tijdens de controle 8 bromfietsen te zijn opgevoerd. Drie personen gebruikten de autogordel niet. Vier reden er te hard en een zat niet handsfree te bellen. Een bestuurder bleek nog voor een bedrag van 623,31 boetes te moeten betalen.