Gemeente Waalwijk

Op dit moment is de gemeente Waalwijk druk bezig om een nieuw welstandsbeleid te formuleren.
De gemeente wil hierbij op diverse manieren de burgers betrekken.
* Er worden in totaal drie publieksbijeenkomsten georganiseerd om uw indrukken en ervaringen m.b.t. het welstandsbeleid te horen. Deze bijeenkomsten zijn op 2 september, 29 oktober en 11 december 2003. Het zijn bijeenkomsten van de raadscommissie BBI, waarbij u als toehoorder van harte welkom bent.

* Verder is er een brochure gemaakt waarin u werd opgeroepen te reageren op mooie en lelijke gebouwen in Waalwijk.

Enquête
Om de informatie compleet te maken, is er een enquête opgesteld. Deze enquête is verstuurd naar alle mensen die in de afgelopen anderhalf jaar een bouwvergunning hebben aangevraagd. Als u de enquête ook wilt invullen wordt u hierbij van harte uitgenodigd dit te doen. U kunt de enquête hier downloaden.

De ingevulde enquête kunt u opsturen naar:
Gemeente Waalwijk
T.a.v. drs. E. de Laat
Antwoordnummer 10006
5140 VB Waalwijk

De documenten die u op de website van de Gemeente Waalwijk kunt downloaden staan in het zogenoemde Portable Document Format (PDF). Dat wil zeggen dat u ze alleen kunt bekijken en uitprinten. Om de documenten op deze pagina te raadplegen en te downloaden heeft u het programma Acrobat Reader van Adobe nodig. U kunt deze software gratis krijgen door op het plaatje hieronder te klikken. Dan wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van Adobe in Nederland.