Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Voorschoten, 31 oktober 2003

Best Western Grand Hotel de l'Empereur Maastricht introduceert 'Honeymoonpakket'

Het Best Western Grand Hotel de l'Empereur Maastricht, een rijksmonument in Jugendstil, is gevestigd tegenover het station in Maastricht. Op dit moment is de uitbreiding met zeventig luxe hotelkamers waaronder zeven penthouses, waarvan drie bruidssuites, en een grote Balzaal met balkon en monumentale trap als paradepaardje, in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering van de nieuwbouw in het voorjaar van 2004 plaatsvinden.

Door de uitbreiding met drie bruidssuites en een grote Balzaal is het een ideale lokatie voor bruidsparen (en andere familiehappeningen). Om dit te onderstrepen, introduceert het hotel een speciaal 'Honeymoonpakket' ter waarde van E 1.300,--

Bij boeking van de bruiloft vóór de oplevering van de balzaal in de nieuwbouw, waarbij het feest uiterlijk drie maanden na de opening plaatsvindt, ontvangt het bruidspaar dit pakket bestaande uit een proefdiner voor twee personen, een bruidstaart uit eigen patisserie, een compleet verzorgd bruidsarrangement voor na het feest (slapen in de bruidssuite, "mondvermakertjes", champagne, rozen en vers fruit op de bruidssuite en ontbijt op bed) en een weekendarrangement in een Amrâth Hotel naar keuze om bij te komen van de huwelijksreis.

Grand Hotel de l'Empereur Maastricht maakt deel uit van de groep Amrâth Hôtels & Restaurants: dit zijn over het algemeen viersterren hotels met een vriendelijke en informele atmosfeer en een hoog niveau qua comfort en service. Zij onderscheiden zich met een eigen karakter, dat de lokale geschiedenis en cultuur weerspiegelt. Een aantal staat zelfs geregistreerd als gebouw met historische of architectonische waarde. De overzichtelijke site van Amrâth Hôtels & Restaurants is te vinden op www.amrath.nl.