Ingezonden persbericht

Thuiswinkel.org Track tijdens 6e eNederland Congres

Geachte heer/mevrouw ,

Namens het bestuur van Thuiswinkel.org maken wij u hierbij attent op het 6e eNederland Congres op 5 november 2003 in Figi te Zeist.

Het eNederland Congres is een initiatief van ECP.NL, Thuiswinkel.org, EAN Nederland en ICTU en geeft u in één dag inzicht in de laatste stand van zaken, trends en ontwikkelingen in eNederland.

Thuiswinkel.org verzorgt van 9.30 uur tot 15.00 uur de e-Retail Track, met veel praktijk en actuele onderzoeksresultaten. Met bijdragen van o.a. Bol.com, Dell Computers, Conrad Electronic en Marktplaats.nl.

De dag wordt afgesloten met een plenair programma met presentaties van o.a. Minister Brinkhorst van Economische Zaken, de heer Scheepbouwer van KPN en de heer Pieper.

Het officiële congres programma valt een dezer dagen in de brievenbus, maar u kunt het nu alvast bekijken op www.enederlandcongres.nl.

Als bijzondere relatie van Thuiswinkel.org hopen wij u op 5 november a.s. te mogen ontmoeten in Zeist: netwerken, kennis en informatie uitwisseling in een stimulerende omgeving!

Kaarten voor het 6e eNederland Congres zijn verkrijgbaar voor de prijs van 395,- per congreskaart via www.enederlandcongres.nl. Snel reageren via de website is gewenst, omdat het aantal plaatsen in Figi beperkt is.

Graag tot ziens op 5 november!

Met vriendelijke groet,
Thuiswinkel.org

Wijnand Jongen
Directeur