Nederlandse Spoorwegen

UITNODIGING

NS presenteert 'Lachend door de herfst'-treinen

Valt er nog iets te lachen deze herfst? Jazeker! Van 5 tot en met 9 november in het leukste rijdende theater van Nederland. In die periode kunnen treinreizigers gratis naar optredens van stand-up comedians en cabaretiers in de 'Lachend door de herfst'-treinen.

De 'Lachend door de herfst'-treinen zijn twee rijtuigen die voor deze gelegenheid zijn omgetoverd tot theaters! Van 5 tot en met 9 november rijden deze theaters dagelijks mee in een aantal intercity's tussen Haarlem en Eindhoven en tussen Rotterdam Centraal en Sittard.

De optredens zijn van Boom Chicago, Martijn Oosterhuis, Tom Sligting, Five Easy Pieces, Eric Koller, Alkemade & Bloemen, Leon van der Zanden en Op Sterk Water. In hun populaire en beetje brutale improvisatiestijl zullen de spelers inhaken op de tijd van het jaar en de hoogtepunten uit hun theaterprogramma spelen.

Op woensdag 5 november starten de 'Lachend door de herfst'-treinen en ik nodig u graag uit voor een persrit op die dag. Om 14:02 vertrekt uit Utrecht Centraal een 'Lachend door de herfst'-trein in de richting Amsterdam - Haarlem en er zijn onder andere optredens te zien van Tom Sligting en Alkemade & Bloemen. De dienstregeling van deze trein is:
14:02 vertrek Utrecht Centraal
14:21 vertrek Duivendrecht
14:26 vertrek Amsterdam Amstel
14:37 vertrek Amsterdam Centraal
14:52 aankomst Haarlem

Wilt u mij laten weten of ik op uw komst mag rekenen? Dat kan via e-mail i.faber@holding.ns.nl of via telefoonnummer 030 - 235 64 54.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Faber
Persvoorlichting NS

De 'Lachend door de herfst'-treinen maken onderdeel uit van de actie Treinen door de herfst , waarmee NS het publiek actief informeert over de weersinvloeden op het spoor en de inspanningen van NS om deze zo goed mogelijk te weerstaan. Daarnaast wil NS gedurende de campagne voor de reizigers het reizen per trein extra plezierig maken met evenementen en voordeelacties. Wekelijks verschijnt in de dagbladen op donderdag het bulletin Herfstsporen waarin NS het publiek informeert over de komende acties en achtergronden verstrekt over de invloed van de herfst op het treinverkeer en wat er door NS aan gedaan wordt.