Persberichten 05/11

Leiderdorp 05-11-2003

Voorhout Politie onderzoekt inbraken in woningen De politie stelt een onderzoek in naar drie op dinsdag 4 november gepleegde inbraken. Op klaarlichte dag werd ingebroken in een woning aan de Boekhorstlaan, de Spoorlaan en de Schoutenlaan. De buit die daar werd gemaakt is nog niet bekend. Een door de politie gehouden buurtonderzoek leverde tot op heden nog geen resultaat op.

Leiderdorp Ongeval Een 53-jarige motorrijder uit Leiden liep op dinsdag 4 november rond 10.55 uur vermoedelijk een enkelbreuk op. De motorrijder viel met zijn motor op de rotonde in de Provincialeweg nabij de Schildwacht. De oorzaak is niet bekend. De motorrijder werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Leiderdorp Politie stelt onderzoek in naar brand in auto De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van een brand in een auto. Op woensdag 5 november werd rond 01.00 uur de brand ontdekt. De auto stond geparkeerd aan de Hoogmadeseweg. De brandweer bluste het vuur. De auto is eigendom van een inwoner uit Leiderdorp.

Waddinxveen Politie onderzoekt inbraken in/diefstal uit woningen De politie is een onderzoek begonnen naar twee inbraken in en één diefstal uit woningen. Op maandag 3 november werd overdag geprobeerd in te breken in een woning aan de Oostpolderweg. Op dinsdag 4 november werd er in de avond ingebroken in een woning aan het Diederik van Schagenplantsoen. Uit de woning werden laptops gestolen. Diezelfde avond werd een 81-jarige vrouw van een woning bezocht door een nog onbekende man. Hij drong zich aan de vrouw op. Binnen pakte hij een tas en rende daarna weg.

Nieuwerkerk a/d IJssel Politie onderzoekt inbraken in woningen De politie is een onderzoek begonnen naar twee inbraken. In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 november werd er ingebroken in een woning aan het Barbarakruid en de s Gravenweg. Uit de woningen werd een attachékoffer een gsm, geld en een jas gestolen.