Gemeente Helmond


Werk in uitvoering

Regelmatig onderhoud aan openbare wegen is noodzakelijk. Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden:

* Kanaaldijk Zuid-West langer afgesloten

* Geldropseweg afgesloten

* Stepekolk-Oost afgesloten

---

Kanaaldijk Zuid-West langer afgesloten
In verband met vertraging van de werkzaamheden van de Kanaaldijk Zuid-West zal deze langer zijn afgesloten, naar verwachting zijn de werkzaamheden rond 21 november afgerond. Het gaat hierbij om de rijstrook richting Weert, over een afstand van 200 meter, gelegen tussen de Heeklaan en de toegang van het bedrijventerrein dat ten westen van de Kanaaldijk Zuid-West ligt.

Het verkeer wordt via borden omgeleid. De bedrijven aan de Kanaaldijk Zuid-West blijven via de omleidingroute bereikbaar.

Naar boven

---

Geldropseweg afgesloten
Vanaf maandag 8 september tot eind november is de Geldropseweg, tussen de Heeklaan en de Brandevoortsedreef, afgesloten voor al het verkeer. In deze periode worden op dit gedeelte van de Geldropseweg nieuwe riolering, fietspaden en een parallelweg aangelegd en wordt de hoofdrijbaan geasfalteerd. Al het verkeer wordt omgeleid. Dit staat met borden aangegeven.

In verband met de bereikbaarheid van de woningen aan de Brand, wordt de fietssluis ter hoogte van de Frankenvoort opengesteld voor al het verkeer.

Ook wordt in de maand november het gedeelte van de Geldropseweg, tussen Brandevoortsedreef en de weg Brandevoort, voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Dit gedeelte van de Geldropseweg blijft tot eind oktober toegankelijk. Als de werkzaamheden aan dit gedeelte beginnen, wordt het afgesloten en wordt ook hier een omleidingsroute met borden aangegeven.

Naar boven

---

Stepekolk-Oost afgesloten
Vanaf maandag 8 september wordt de Stepekolk-Oost, tussen de Brandevoortsedreef en de Veste, voor vier weken afgesloten voor al het verkeer. In deze periode wordt de hoofdweg definitief ingericht en wordt een asfaltlaag aangebracht. De parallelwegen worden in een later stadium aangelegd. Dit is nu nog niet mogelijk, omdat op aanliggende percelen nog wordt gebouwd.

De ontsluiting van het verkeer van en naar de Veste verloopt via de Voort. Met borden wordt dit aangegeven.

Naar boven

---