Politie Noord- en Oost Gelderland

Aalten- aanrijding met letsel
Vanmorgen omstreeks 08.25 uur vond er op de kruising Nijhofsweg/Boterdijk een aanrijding tussen twee auto's plaats. Een 29-jarige bestuurder uit Aalten kwam uit de richting Bredevoort en verleende op de kruising geen voorrang aan een 39-jarige automobilist uit Lichtenvoorde. Een 57-jarige passagier uit Bredevoort, die bij de Aaltenaar in de auto zat is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De beide voertuigen liepen zware schade op.

Eibergen- bromfietser krijgt aanrijding.
Een 16-jarig meisje uit Eibergen raakte vanmorgen omstreeks 09.05 uur op de Borculoseweg betrokken bij een aanrijding. Zij verleende geen voorrang aan een 56-jarige automobilist uit de zelfde plaats die uit de Herman te Catestraat kwam. Het meisje gaf aan de auto te laat te hebben gezien omdat het mistig was en de auto geen verlichting voerde. Beide partijen zullen de schade via hun verzekering regelen.

Wintersdwijk- diefstal portemonnee
Twee jongens uit Groningen (18) en waalwijk(16) zijn vanmiddag bij de HEMA aangehouden omdat de oudste een portemonnee had gestolen. Zij zijn overgedragen aan de politie die de jongelui voor verhoor heeft meegenomen. Zij worden waarschijnlijk naar het buro HALT verwezen.

Einde berichten.