De Unie


AEGON-Ledenraadpleging spelregels herstructurering

3 november 2003 - In aansluiting op de berichtgeving van 24 oktober jl., ontvangt u hierbij de integrale tekst van het eindbod van AEGON voor de spelregels rondom de voorgenomen herstructurering, met een stemformulier voor de ledenraadpleging over deze eindstand in de onderhandelingen.

Wij zullen enkele informatiesessies beleggen om nadere toelichting te geven, op uw vragen in te gaan en van gedachten te wisselen over de plussen en minnen in het eindbod van uw werkgever, daarbij zullen we uiteraard ook stilstaan bij de betekenis van aanvaarden of afwijzen van het eindbod. Er zal niet worden gevraagd om ter plaatse te stemmen, de ledenraadpleging is schriftelijk.

De bijeenkomsten, die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, zijn voorzien voor donderdag 6 november:

* Westen: aanvang 10.00 uur, bij AEGON HK, Mariahoeve Den Haag, in bedrijfsrestaurant

* Midden: aanvang 12.30 uur, bij Spaarbeleg, Nieuwegein, 11e etage
* Noorden: aanvang 16.30 uur, bij AEGON Leeuwarden, in bedrijfsrestaurant

* Noorden: aanvang 19.30 uur, bij AEGON Nabestaandenzorg, Groningen, in bedrijfsrestaurant
Mochten nog wijzigingen hierin optreden, dan verneemt u dat uiteraard tijdig.

Helaas is het om agendatechnische redenen niet mogelijk om alle AEGON vestigingen binnen een redelijke tijdsspanne in min of meer dezelfde bezetting te bezoeken. Wij doen daarom een beroep op u om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovenstaande mogelijkheden. Ook brengen we u het verzoek van AEGON over om voorzover mogelijk buiten werktijd te reizen. We hopen dat de collegas in Groningen (Nabestaandenzorg) en Utrecht (AXENT/AEGON) willen en kunnen aanhaken in Leeuwarden respectievelijk Nieuwegein.

Wij doen voorts een beroep op u om eventuele vragen en opmerkingen naar aanleiding van de tekst van de Spelregels waar mogelijk vóór 5 november aanstaande aan ons kenbaar te maken en wel door middel van een mailbericht aan een daartoe in het leven geroepen tijdelijk e-mail adres: 4bondenaegon@unie.nl. Vermeld als onderwerp van het bericht Informatiesessie en in het bericht ook uw naam, de vestiging waar u werkzaam bent, en de locatie van de informatiebijeenkomst die u wilt bezoeken. Bedankt voor uw medewerking!

Naar aanleiding van een vanochtend, 30 oktober 2003, gehouden bijeenkomst van de Kadergroep ook de vraag of u met name voor locale (vestigingsgebonden) problematiek ook contact wilt onderhouden met uw locatievertegenwoordiger(s) in de Kadergroep respectievelijk de Ondernemingsraad waaronder u valt. Dat houdt de lijnen kort en bevordert onderlinge afstemming over zich voordoende vragen/kwesties. Desgewenst kunt u bij het secretariaat van de Centrale Ondernemingsraad (070 344 84 54, cor@aegon.nl) navraag doen tot wie u zich in voorkomende gevallen het beste kunt wenden.

Het stemformulier voor de ledenraadpleging is onderaan deze pagina te downloaden. Wilt u er voor zorgen dat het op 10 november a.s. weer bij De Unie binnen is.

Met vriendelijke groet,

Dennis Kohen,
bestuurder.


maandag, 3 november 2003