Gemeente Utrecht


Platformdag Wonen 2003

Wonen in perspectief

De gemeente Utrecht organiseert donderdagmiddag 6 november samen met Bouwfonds Ontwikkeling en de Stichting Utrechtse Woningcorporaties de Platformdag Wonen. Het thema dit jaar is ' Wonen in perspectief'. Op de bijeenkomst in congrescentrum Het Vechthuis komen actuele woonthema's aan de orde. Uitgenodigd is een breed gezelschap dat zich met wonen bezighoudt: woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeentes rondom Utrecht, VROM, Provincie, bewonersorganisaties in de stad, particuliere verhuurders, etc.

Het programma omvat voor de pauze een drietal inleidingen:
* 13.10- 13.25 uur
Wethouder Ruimtelijke Ordening en Wonen, Marie-Louise van Kleef, spreekt over de politieke dimensie van het woonbeleid.


* 13.25-13.45 uur
Piet Oudega van Bureau Regio Randstad behandelt het thema 'Utrecht en de Deltametropool'.


*13.55-14.15 uur
Directeur Dienst Stadsontwikkeling gemeente Utrecht, Marian Teer, plaatst het stedelijk woonbeleid in de Utrechtse context

Na de pauze zijn er een tweetal workshops te volgen over het thema: 'Wat is centrumstedelijk Wonen', en het thema 'Starters op de woningmarkt'

Na een prikkelend intermezzo wordt de bijeenkomst om circa 16.45 uur afgerond.

Aanmelding:
Wilt u deze bijeenkomst geheel of gedeeltelijk bijwonen, dan kunt u zich aanmelden bij mevr. G. Bottenberg van de Dienst Stadsontwikkeling, tel.: 030 286 4438.

Adres:
De platformdag Wonen 2003 wordt gehouden op donderdag 6 november in Congrescentrum Het Vechthuis, Jagerskade 13-15 in Utrecht. Vanaf 12.30 uur ontvangst met koffie, thee en broodjes.

Utrecht, 4 november 2003.