Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 06-11-2003 - Capelle Actueel

Haal een kerstboom in uw straat!
Ook dit jaar organiseren de wijkoverlegplatforms (WOPs) weer de bekende kerstbomenactie. Belangstellenden kunnen voor hun straat of buurt een kerstboom aanvragen via de gemeente.

Zorgen over intocht Sint?........15 november komt ie weer! Vorige week kreeg de burgemeester, Joke van Doorne, een bezorgde brief van Elise uit Heerjansdam.

Beelden op website Capelle
Wist u dat er in Capelle 48 beelden staan? Wilt u zien welke kunst er in uw wijk staat?

Platform gehandicaptenbeleid officieel geïnstalleerd Op 30 oktober is het platform in Capelle van start gegaan. Aan het platform nemen, behalve mensen van de gemeente, mensen met een functiebeperking of chronische aandoening en senioren deel.

Vakantieproject toezichthouders succesvol
Doel van deze actie was het aantal woninginbraken tijdens de vakantieperiode te verminderen.

Vrijwilligersprijs 2003
De Vrijwilligersprijs wordt dit jaar uitgereikt op maandag 8 december 2003.

Uit de collegevergadering van 4 november 2003
Op dinsdag 4 november 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Hoorcommissie ruimtelijke ordening
Op donderdag 6 november 2003, aanvang 16.00 uur, houdt de Hoorcommissie ruimtelijke ordening een openbare zitting in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.

Gemeenteraadsvergadering maandag 10 november 2003 Op maandag 10 november 2003 vergadert de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel in de raadzaal van het gemeentehuis. De raadsvergadering begint om 19.30 uur.

Bekendmaking 1 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouwvergunningen, kapvergunningen en reclamevergnningen in procedure zijn.

Bekendmaking 8 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 15 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een voorbereidingsbesluit in procedure zijn.

Algemeen Handhavingsbeleid 15 oktober 2003
Op 26 augustus 2003 hebben de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders de beleidsnota Algemeen Handhavingsbeleid gemeente Capelle aan den IJssel vastgesteld.

Bekendmaking 22 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende
bouwvergunningen,sloopvergunningen, lichtreclamevergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 29 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen, kapvergunningen en de Verordening winkeltijden in procedure zijn.

Bekendmaking vuurwerkbeleid
Als gevolg van de vuurwerkramp in Enschede heeft het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer de regelgeving voor zowel consumentenvuurwerk als professioneel vuurwerk aangescherpt.

Bekendmaking 5 november 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl