Politie Amsterdam-Amstelland

Autodief gearresteerd
6-11-2003. Een vrouw zag gisteravond op de Nieuwe Leeuwarderweg haar gestolen auto rijden. Zij volgde de auto en belde het alarmnummer. Agenten lieten de auto vervolgens stoppen en arresteerden de 28-jarige dief. Deze is ingesloten.
Controle bij veiling Aalsmeer
6-11-2003. Agenten van wijkteam Aalsmeer hebben in samenwerking met diverse diensten een controle op vreemdelingen gehouden in een bedrijf op de bloemenveiling in Aalsmeer. De actie leverde 3 illegalen op die in vreemdelingenbewaring zijn gesteld in afwachting van hun uitzetting.

Bloemenveiling Aalsmeer

Gisteren om zeven uur ging een team van agenten ondersteund door medewerkers van de Vreemdelingendienst, de Koninklijke Marechaussee, de Arbeidsinspectie en de Belastingdienst het bloemenbedrijf binnen. Er werden 49 personeelsleden door het team gecontroleerd op de Wet Arbeid Vreemdelingen. De identiteit van alle personen werd gecontroleerd. Ook de administratie van het bloemenbedrijf werd door de Koninklijke Marechaussee doorgenomen. Hierbij werden onregelmatigheden aangetroffen in de identiteitskopieën die het bedrijf verplicht is bij te houden.

---

Jonge vrouw mishandeld

6-11-2003. Gisteravond rond halfzeven werd een 19-jarige vrouw door drie meisjes mishandeld. Het slachtoffer hield meerdere kneuzingen over aan deze confrontatie. De vrouw liep achter een paar vriendinnen aan toen ze werd aangesproken door drie meisjes die haar meteen lieten struikelen. Terwijl ze op de grond lag werd ze door haar belaagsters geslagen en geschopt. Toen de vriendinnen, die op enige afstand van het slachtoffer liepen, begonnen te schreeuwen zag het slachtoffer kans om weg te komen. De wijkteamrecherche heeft de zaak in onderzoek. Overvaller neemt de benen
6-11-2003. Gistermorgen is een overval van een winkel op de Bos en Lommerweg mislukt doordat de eigenaar niet onmiddellijk inging op de eisen van de overvaller. De gemaskerde overvaller kwam direct na het openen van de winkel binnen. Hij bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen en eiste geld. Toen de winkelier de vermeende overvaller begon uit te schelden. vluchtte deze de winkel uit.