3e persbericht van vrijdag 7 november 2003

Eindhoven 08-11-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vuurwerk in woning

De politie heeft in een woning aan de Smetanalaan vuurwerk gevonden. De politie kreeg een tip dat de 27-jarige bewoner een partij vuurwerk had. In de woning lagen 57 honderdduizendklappers. Ze zijn in beslaggenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Onder invloed

Op de Geldropseweg is vrijdag om 14.55 uur een 48- jarige automobilist uit Nuenen betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies bijna 1 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Overval mislukt, verdachte aangehouden

Op de Willebrordusstraat is vrijdag om 17.25 uur een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat even daarvoor met een ander persoon geprobeerd heeft een overval te plegen. In een kledingzaak aan de Hoogstraat kwamen rond 17.15 uur twee mannen binnen die het personeel met een vuistvuurwapen bedreigden. Zij probeerden de kassa open te maken maar toen dat na enkele pogingen niet lukte gingen ze zonder buit de winkel uit. In de buurt kon een verdachte worden aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Mannen met gestolen auto aangehouden

Vrijdag om 18.40 uur zijn op de Kalverstraat een 22-jarige man uit Breda en een 21-jarige man uit Beek en Donk aangehouden. Zij reden met hoge snelheid en dat was gezien door de politie die hen daarna liet stoppen voor een controle. Zij reden in een auto, een Opel Astra, die in Noordwijk gestolen bleek te zijn. De twee verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.