Heuvelrug 10.50 uur

Utrecht 07-11-2003 - Persberichten district Heuvelrug

Politie op zoek naar verdacht persoon
AMERONGEN De politie is op zoek naar een nog onbekende man, die in de afgelopen weken zich met regelmaat in en om woningen laat zien. Deze man heeft geld weggenomen uit een bouwkeet en wordt verdacht van diefstal van een autoradio. De onbekende man is onder meer gezien op de Schapendrift, Koenestraat en Koningin Wilhelminaweg. Elke keer als hij door bewoners betrapt wordt, zegt de man per ongeluk bij het verkeerde adres te zijn en vraagt hij steevast naar een ander huisnummer.

Signalement: licht getinte huid, plm. 17-18 jaar, netjes gekleed. Lengte plm. 1.65-1.70 meter, tenger postuur, donkere ogen en haviksneus. Eén keer droeg hij een zwarte wollen muts met gekleurde shawl en had hij een donker ski-jack en lichte broek aan. Tips zijn welkom bij het politiedistrict Heuvelrug, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).

Bestuurder onder invloed
DOORN De politie heeft op de Driebergsestraatweg een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 21.00 uur kreeg een 35-jarige bestuurder een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 400 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur werd de man naar huis gestuurd.