Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



7 november 2003 middag



Hummelo, aanrijding met letsel


Vanmorgen rond 11.45 uur vond op de Torenallee een aanrijding tussen twee auto's plaats. Een 38-jarige automobilist uit Doetinchem reed achter de auto van een 78-jarige man uit Silvolde. Deze reed volgens de Doetinchemmer nogal twijfelachtig en bij de kruising met de Zomerweg remde hij om links af te slaan. De man uit Doetinchem kon niet meer tijdig stoppen en botste achterop de auto. Hij is met nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis in zijn woonplaats vervoerd.
Beide auto's moesten worden afgesleept.



Winterswijk- auto botst tegen boom


Een 75-jarige Winterswijker is vanmiddag omstreeks 12.05 uur op de Wooldseweg tegen een boom gebotst. Z'n auto raakte total loss en werd afgesleept. De man kwam uit de richting van de Kreilstraat en kwam met z'n wiel in de berm. Bij de correctie die hij uitvoerde raakte de auto in en slip en botste tegen een boom. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond



Doetinchem - auto beschadigd door vallende lading


De auto van 39-jarige Doetinchemmer raakte vanmiddag rond 14.20 uur op de Ettenseweg voor duizenden euro's beschadigd zwaar beschadigd toen er iets uit de bak van een voor hem rijdende containerwagen viel. Door de klap versplinterde zijn ruit en kon de man z'n auto nog net veilig aan de kant zetten. Toen bleek, dat ook de motorkap en het verdere front van de auto zwaar beschadigd waren. Kennelijk heeft de andere chauffeur die eveneens in de richting van de Terborgseweg reed niets van het gebeuren gemerkt. De politie roept de betroken chauffeur op zich te melden zodat de schade geregeld kan worden en zoekt getuigen.


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --