Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Revolution uitverkocht

Hilversum, 8 oktober 2003 - De laatste kaarten voor Revolution zijn vandaag verkocht. De eerste editie van Revolution op zaterdag 8 november in de Amsterdamse Heineken Music Hall is binnen drie weken uitverkocht. Exclusieve DJ-sets, live-optredens en een revolutionaire entreeprijs zijn de belangrijkste pijlers van Revolution. Met de namen Cross, Remy, David Guetta, Futureshock en Tiësto zet Revolution de toon voor de eerste versie. De nieuwe serie dance-events worden georganiseerd door Nokia Dance Department en Mojo Concerts.

Mainstage

De host van Revolution is Dance Department s Wessel van Diepen. s Werelds beste DJ Tiësto is deze avond te horen met een extra lange set van drie uur. Ook het Britse duo Futureshock is op Revolution aanwezig met hun militante progressive/house. De single On My Mind was dit jaar een grote Europese zomerhit. Tevens is all time favourite Remy onmisbaar voor Revolution. Dance Department resident Cross maakt de line-up van de grote zaal compleet.

Blue Room

David Guetta, zal tijdens Revolution in de Blue Room vier uur lang de dansvloer in vuur en vlam zetten met zijn Franse discohouse. Hij bewees met Just A Little More Love en Love, Don t Let Me Go al dat Nederland meer dan warm loopt voor zijn muziek. Tijdens Revolution zullen ook de DJ's Josz en Matt Samo in de Blue Room draaien.

Op de website www.revolutionnow.nl zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.