09/11 Land van Cuijk

Cuijk 09-11-2003 - .

VOETGANGER GEWOND, Mill
Op de Antillenweg in Mill is zaterdagmiddag een 70 jarige voetgangster uit Mill aangereden door een achteruit rijdende personenauto die werd bestuurd door een 53-jarige vrouw eveneens uit Mill. De automobiliste had de voetgangster in het geheel niet gezien. Het slachtoffer is met een gebroken pols, hoofdletsel en diverse kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis.

AUTOMOBILISTE GEWOND, Cuijk
Zaterdagavond is een 34-jarige automobiliste uit Cuijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Zij was van de Bostulp in de richting van de splitsing met de Heggerank In Cuijk gereden. In plaats van rechtsaf te slaan is zij om onduidelijke reden rechtdoor gereden. Eerst reed zij een reflectorpaaltje, daarna een omleidingbord en vervolgens een boom omver. Uiteindelijk kwam haar auto tegen een wat dikkere boom tot stilstand.

LICHTGEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Vortum-Mullen In de nacht van zaterdag op zondag zijn bij een verkeersongeval op de rijksweg A73 onder Vortum Mullen (Boxmeer) drie licht gewonden gevallen. Een 19-jarige vrouw uit Tegelen bestuurder een personenauto. In haar auto zaten twee mannelijke passagiers uit Tegelen en Blerick. Het drietal was op weg naar huis. De auto raakte door nog onbekende oorzaak in de berm, waarna de bestuurster de macht over het stuur verloor en de auto tegen de middengeleiding botste. De inzittende uit Tegelen werd uit de auto geslingerd en is evenals de bestuurster overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De derde inzittende is naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Het vastgestelde letsel blijkt gelukkig allemaal mee te vallen. In de loop van zondag kon iedereen weer naar huis.