Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 29 oktober 2003

Woensdag 12 november
INSPRAAKAVOND GROENRECONSTRUCTIE LAMBERTUSHOF

Op woensdag 12 november aanstaande wordt er een inspraakavond gehouden over de reconstructie van het groen in de Lambertushof. De inrichting en de aanwezige beplanting zijn namelijk aan een renovatie toe. De inspraakavond wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers en wordt gehouden in de Twern, Kettingstraat 1. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

In opdracht van de gemeente heeft een extern bureau een groenvisie ontwikkeld voor een aantal groenvoorzieningen in de gemeente. Dit wil zeggen, dat zij een kwaliteitsanalyse hebben gemaakt van het groen en adviezen hebben gegeven over de reconstructie hiervan. De groenvisie, waarbij het plan 'Lambertushof is inbegrepen, zal tijdens de inspraakavond worden gepresenteerd.

Aan de hand van de kwaliteitsanalyse en het bijbehorende advies is het plan 'Lambertushof' uitgewerkt. Voordat we beginnen met de groenreconstructie van het groen, willen we onze plannen aan u voorleggen. Afhankelijk van uw op- en aanmerkingen zal de reconstructie komend voorjaar worden uitgevoerd.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meld u zich dan vooraf persoonlijk of telefonisch aan bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer T. van de Veen van de afdeling Gemeentewerken, telefoon 2893945.