Isotis
IsoTis OrthoBiologics vanaf 12 november 2003 genoteerd aan beurs van Toronto

LAUSANNE, Zwitserland, BILTHOVEN, Nederland, IRVINE, Californië., 10 november, 2003 - IsoTis OrthoBiologics (SWX/Euronext Amsterdam: ISON) meldt dat het aandeel IsoTis vanaf 12 november, 2003, genoteerd zal zijn aan de Toronto Stock Exchange (TSX) onder het symbool "ISO".

IsoTis OrthoBiologics is ontstaan in het vierde kwartaal van 2003 uit de fusie van het Amerikaanse GenSci OrthoBiologics en IsoTis SA, een Zwitsers-Nederlandse biomedische onderneming. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Lausanne, Zwitserland; het heeft vestigingen in Bilthoven, Nederland, en Irvine, Californië, VS. IsoTis OrthoBiologics heeft ongeveer 150 werknemers in dienst, verkoopt op dit moment 6 orthobiologieproducten, heeft 9 producten in ontwikkeling, had proforma verkopen in 2002 van US$ 23 miljoen en heeft een onafhankelijk distributienetwerk in Noord-Amerika met 400 vertegenwoordigers en een snel groeiende internationaal verkoopapparaat.

In de orthobiologie komen ontwikkelingen van biotechnologie, materiaalwetenschap en weefselbiologie samen om het natuurlijke vermogen van het lichaam tot herstel en regeneratie van het spier-skeletstelsel verder te stimuleren en te versterken. IsoTis OrthoBiologics, wereldwijd actief in het segment van de orthobiologie binnen de orthopedische markt, richt zich met name op botvervanging. IsoTis heeft een sterke positie in de markt van "natuurlijk" gedemineraliseerd bot en "synthetische" botvervangers, in dragermaterialen en in groeifactoren van natuurlijke origine. Orthobiologie is het snelst groeiende segment van de totale markt voor orthopedie die US$16 miljard groot is.

IsoTis wordt tevens verhandeld onder het symbool "ISON" aan de Main Board van de Swiss Stock Exchange en aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam. Bezoek voor verdere informatie over IsoTis Orthobiologics, de producten, en de markt, de vernieuwde website van de onderneming op www.isotis.com.

Voor informatie:
Hans Herklots
Media & investor relations
Tel: 030 229 5271
Fax: 030 228 0255
E-mail: investor.relations@isotis.com

---- --