Ingezonden persbericht

Avifauna laat internetbezoekers in vogelvlucht het park zien

ALPHEN AAN DEN RIJN, 20031112 -- Op de website van Vogelpark Avifauna, kan de bezoeker het park in vogelvlucht bezoeken. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van de 360 graden foto's van "virro - virtueel rondkijken". De site is daarmee een ontdekkingstocht door Avifauna, waarmee men handig een bezoek kan voorbereiden.


Vogelpark Avifauna is het eerste en tevens één van de meest bekende vogelparken ter wereld. In Avifauna gaat men op ontdekkingstocht en ontmoet men bijzondere vogels uit alle werelddelen. Door de unieke ligging is Avifauna een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Er bevinden zich diverse restaurants en een, 94 kamers tellende, vier sterren hotel. Het hotel heeft congres en vergadermogelijkheden. Daarmee biedt Avifauna de mogelijkheid zaken en ontspanning te combineren.

"We weten dat men bij het organiseren van een feest of vergadering of het boeken van een suite graag vooraf de accommodatie wil bekijken. De 360 graden foto's geven een uitstekend beeld van de faciliteiten en dat maakt het voor onze gasten extra gemakkelijk. Onze unieke locatie heeft alles met een bepaalde sfeer te maken, die breng je niet over op papier", aldus Pamela Stolze marketing medewerker van Vogelpark Avifauna .

"Tegenwoordig oriënteert men zich steeds vaker eerst op het internet alvorens een keuze te maken. Het is daarom van belang om het online publiek zo goed mogelijk te informeren", aldus R. de Jong Directeur Marketing en Sales van Virro. "Er wordt nog vaak geprobeerd met behulp van tekst een faciliteit of de sfeer te beschrijven. Avifauna laat nu op een duidelijke en aantrekkelijke manier haar bezoekers kennismaken met de minder bekende kanten van het park".

Een panorama foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. De bezoeker van de website kan in de foto naar boven, onder, links en rechts kijken. Hij/zij bevindt zich als het ware in het midden van de gefotografeerde ruimte. Middels deze techniek is het mogelijk om iemand op een totaal andere locatie een impressie te geven van de sfeer, uitstraling en faciliteiten van een ruimte of omgeving.

De website van Avifauna met alle panorama foto's is te bezoeken op www.avifauna.nl


Over virro - virtueel rondkijken
virro biedt onder andere met behulp van 360 graden panorama foto's, hoogwaardige oplossingen voor 'virtueel rondkijken'.

virro is ontstaan uit een internetbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in 360 graden techniek, welke voor een breed publiek toegankelijk is.

Door ruime kennis en ervaring met fotografie, multimedia, internet en grafische toepassingen levert virro een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat af.

Uitgebreide informatie over 360 graden panorama foto's is te vinden op:
www.360foto.nl
Deze website is ook te bereiken via de company website:
www.virro.nl




Ingezonden persbericht