Dienstenbond CNV

Jaarlijks overleg Pearle/Brilmij groep: inbreng van leden van belang 21-10-2003

Voor 12 november 2003 staat het jaarlijkse overleg met de directie van de Brilmij groep gepland. Tijdens dit overleg bespreken wij de algemene gang van zaken bij het bedrijf. Daarnaast is er voldoende ruimte om de problemen die wij van u vernemen aan de orde te stellen. Daarbij is uw inbreng natuurlijk van belang.

De afgelopen tijd hebben wij al enige signalen van onze leden gekregen over enkele onderdelen van de Brilmij groep, maar misschien zijn er nog meer zaken waarvan u vindt dat die naar voren moeten worden gebracht. Wellicht dat er ook nog punten zijn die eerder aan de orde zijn gesteld maar waarin nog steeds geen verbetering is te zien, zoals bijvoorbeeld werkoverleg in eigen tijd, het afhelpkwartier dat niet vergoed wordt, etc. etc. Geeft u dat soort problemen a.u.b. nogmaals door. Sommige zaken kunnen immers beter te vaak dan te weinig worden aangekaart.

Oprichten van bedrijfsledengroep
Gezien de signalen die wij van onze leden ontvangen, vinden wij dat we ons bij Brilmij actiever moeten opstellen. Een jaarlijks overleg met de mogelijkheid om ook tussentijds problemen bespreekbaar te maken, is wat ons betreft dan ook onvoldoende. Graag vernemen wij van u of u ook bereid bent om uzelf actief in te zetten voor betere arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden voor u en uw collegas. Hoe?

Door deel te nemen aan een nog op te richten bedrijfsledengroep van CNV Dienstenbond. Onze ervaring is namelijk dat het bewerkstelligen van een betere positie van de medewerkers het beste gaat als bestuurder en een groep actieve leden goed met elkaar samenwerken. U kunt uw interesse voor een bedrijfsledengroep aangeven bij bestuurder Neoletta Poelgeest. Ook als u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met haar opnemen, tel: (035)6460580 of email: hilversum@cnvdibo.nl.