Ingezonden persbericht

Persuitnodiging perspresentatie wireless office woensdag 12 november vanaf 10.00 uur

Steeds meer mensen maken zowel zakelijk als privé intensief gebruik van e-mail en internet. In de afgelopen tijd zijn diverse producten en diensten ontwikkeld die het mogelijk maken om ook onderweg eenvoudig toegang te hebben tot internet of e-mail en zo gewoon verder te kunnen werken net als op kantoor of thuis. Met name het gebruik van e-mail was tot voor kort vaak nog omslachtig en traag.

T-Mobile lanceert in Nederland op 12 november a.s. een nieuwe dienst: Instant E-mail voor de BlackBerry 6230 & 7230. Instant E-mail is bij uitstek geschikt voor mobiele medewerkers van middelgrote en kleinere bedrijven die niet beschikken over een eigen mailserver en voor andere intensieve
e-mail gebruikers. Instant E-mail zorgt ervoor dat zij hun e-mail direct op de Blackberry ontvangen en kunnen beantwoorden.

Op woensdag 12 november a.s. om 10.30 uur (ontvangst vanaf 10.00 uur) organiseert T-Mobile een informele perspresentatie. Bij Mercurius in Amsterdam zal Niek Jan van Damme, Commercieel Directeur van T-Mobile Netherlands, u bijpraten over de plannen van T-Mobile op het gebied van mobiele datacommunicatie en de BlackBerry 7230 in het bijzonder. Ronnie Burnett van RIM Europe*, schetst recente en te verwachten ontwikkelingen op het gebied van draadloze (data) communicatie. * RIM Europe is de maker van de BlackBerry.

Vanzelfsprekend kunt u ter plekke gebruik maken van de nieuwe BlackBerry 7230 om Instant E-mail direct te testen. U hebt daarvoor wel uw bestaande e-mailadres en password nodig (geen corporate mailserver). Omstreeks 12.00 uur staat een lunch voor u klaar.

Graag vernemen wij of we op uw komst mogen rekenen. Stuur een e-mail naar pers@t-mobile.nl of neem contact op met Liselore Stuut op het nummer 06-14096666

U ontvangt dan een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Henny van der Heiden
Directeur Corporate Communicatie
T-Mobile Netherlands