HAY GROUP

Hay Group: uitnodiging persconferentie beloningsonderzoek

Het jaarlijkse onderzoek van Hay Group is het meest uitgebreide beloningsonderzoek van Nederland over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en human resources issues bij ondernemingen. De onderzoeksresultaten hebben betrekking op ruim 350.000 werknemers en managers werkzaam bij 240 grote en middelgrote ondernemingen uit alle branches.

Een toelichting op de onderzoeksresultaten wordt gegeven tijdens een persconferentie die plaatsvindt op woensdag 12 november in de Universe
1 zaal, Sheraton Amsterdam Airport Hotel, Schiphol Boulevard 101, te Amsterdam.

Programma
15.30 uur Persbericht beschikbaar
15.30-16.00 uur Ontvangst
16.00-16.05 uur Opening door Wendela Manting, marketing communicatie manager
16.05-16.25 uur Presentatie onderzoeksresultaten door Rob van Dijk, directeur
16.25-17.00 uur Vragen
17.00-17.05 uur Afronding en drankje

Eveneens zullen aanwezig zijn Jeroen Kirch (directeur bestuurdersbeloning) en onderzoekers Domien Jongma en Meindert Visch.

Een half uur voor aanvang van de persconferentie zijn exemplaren van het persbericht in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel beschikbaar.

Hay Group is een internationaal adviesbureau op het gebied van organisatie, leiderschap, motivatie, ontwikkeling en beloning van individuen en teams. In Zeist werken ruim honderdvijftig adviseurs en onderzoekers. Hay werkt voor tachtig procent van de tweehonderd grootste organisaties in Nederland.

Hay Information Services voert jaarlijks een aantal toonaangevende onderzoeken uit waar bijna alle grote- en middelgrote bedrijven deelnemen. Hay Information Services heeft zeer uitgebreide databases met gegevens over beloning, competenties en organisatiecultuur.

U kunt zich opgeven of meer informatie vragen bij Wendela Manting, marketing communicatie manager Hay Group, telefoon 030 692 99 40, e-mail wendela manting@haygroup.com


04 nov 03 17:42