NATIONALE GROTE CLUBACTIE

Sc Heerenveen

Sc Heerenveen geeft de aftrap van de eerste Grote Clubactie voetbalclinic
Grote Clubactie organiseert landelijk voetbalclinics voor de beste lotenverkopers van 2003.

Spectaculair voetbalfestijn.
Op woensdag 12 november aanstaande vindt de allereerste voetbalclinic plaats voor 40 beste lotenverkopers van voetbalverenigingen in de omgeving van Heerenveen. Het ziet er bij Sc Heerenveen naar uit dat het een spectaculair voetbalfestijn wordt. Deze jeugdige voetballertjes kruipen in de huid van de profvoetballer en ervaren hoe dat voelt! Oud-speler Maarten de Jong verzorgt de trainingen. De trainingsvormen zijn gebaseerd op die van de voetbalschool van Sc Heerenveen, de club die bekend staat om z'n uitstekende jeugdopleiding. Het voetbalspektakel bestaat uit twee gedeelten: een informatief programma en daarnaast de praktijk op het voetbalveld.

Jonge vrijwilligers extra beloond
Met het organiseren van een loterij zet de Grote Clubactie zich al meer dan 30 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven. Clubs verkopen loten voor 2,50, waarvan 2,- per lot ten goede komt aan de vereniging, 80% gaat dus direct naar de clubkas. Gemiddeld betekent dit een opbrengst per vereniging van bijna 1000 euro. Meer dan ooit tevoren is de Grote Clubactie dit jaar alert op de bijzondere inspanning van de lotenverkopers. Z¡j doen uiteindelijk het werk. Er zijn dit jaar al 15.000 jonge vrijwilligers beloond met een kaartje voor Circus Herman Renz. Nu worden ook nog eens de beste lotenverkopers van de regionale voetbalverenigingen beloond. De eerste clinic vindt plaats bij Sc Heerenveen, maar de komende maanden worden ook bij een aantal andere Eredivisieclubs in Nederland voetbalclinics georganiseerd. Verder heeft de Grote Clubactie nog vele andere aantrekkelijke give-aways voor de beste lotenverkopers in petto.

Waar en wanneer
Het voetbalfestijn zal op woensdag 12 november plaatsvinden bij het Abe Lenstra stadion aan de huismanstraat te Heerenveen. Het programma zal om 14.00 uur van start gaan.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Bellen of e-mailen kan ook: telefoon
013-4552825, e-mail: grote@clubactie.nl


06 nov 03 12:15