Gemeente Purmerend

Openbare vergaderingen gemeenteraad en raadscommissie

De openbare vergaderingen van de gemeenteraad zijn in principe elke laatste donderdag van de maand in de raadzaal van het stadhuis, Purmersteenweg 42. De openbare vergaderingen van de raadscommissies - ook in het stadhuis - zijn eens per maand. Alle vergaderingen beginnen om 20.00 uur, tenzij anders vermeld. U kunt ook alle openbare vergaderingen volgen vanaf de publieke tribune. Tijdens de vergaderingen van de raadscommissie kunt u na aanmelding gebruikmaken van het spreekrecht om de leden te informeren over uw standpunt.

De vergaderdata en agenda's staan op teletekstpagina 503 `achter' kabelkrant TekstTV Purmerend en op de gemeentelijke internteagina'sp in de rubriek Bestuur en Organisatie - Bestuur - Raad en Raadscommissies. Bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting in het stadhuis liggen de agenda's en vergaderstukken van de raadscommissies en de gemeenteraad ter inzage. Voor inlichtingen kunt u bellen met 452 450.

De Welstandscommissie vergadert in principe elke eerste en derde maandag van de maand. Voor informatie belt u met 452 307.